| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Knedlo, stredoslovanská postava je jiná než třeba asijská. Je tu určitě spousta velkých lidí všemi směry, stejně tak je tu spousta hubených či vysportovaných.
Já teď byla na dovolené v daleké východní Asii, v zemi, kde jsem čekala samé hubeňoury, a byla jsem překvapená, kolik tlustých mají i tam. A to jedí hodně ryb a hodně rýže. Překvapilo mě, že se tam téměř nedaly koupit sýry ani ovoce či zelenina. Byli jsme i v supermarketech a opravdu ovozel jakoby tam vůbec nebyl. Na tohle jsme se těšili zpátky domů.

Já poctivě četla zdejší diskuse a hodně jsem se zamyslela nad svým vztahem k jídlu. Ten je totálně nezdravý. Já si pořád pamatuju, co to je mít opravdový hlad, a pořád mám ten vnitřní pocit, je jídlo, musím jíst, protože co když zase nebude. Což je nesmysl. Moje děti to už mají jinak, jídlo je doma pořád.
Mám i uvnitř pocit, že musím nakrmit celý svět. Změnit myšlení je můj základ. No a potom nastavit si vůbec časy jídla. Často hladovím, protože nemám čas jíst. A když mám čas, tak mám kolikrát tak šílený hlad, že toho sním hodně.
Me toho opravdu hodně, na co se musím zaměřit.
Já chci zhubnout 15 kg. Není to nemožné a jsem velmi motivovaná. Kalorické tabulky mám ve verzi premium, mám dny, kdy píšu všechno a pak dny, kdy nic. Demotivující je, že třeba úbytek není kolikrát žádný a to se fakt snažím.

Kdyby tu byl ale nějaký parťák, co potřebuje zhubnout jako já, založila jsem na Fcb uzavřenou skupinu Rodina hubne. Když se ke mně někdo přidá a budu tak mít bič nad sebou, budu ráda. Tady o hubnoucích procesech si připadám příliš "nahá". Neumím to líp popsat.
Každopádně od pátku, kdy jsem se rozhodla znovu, že fakt musím pohnout, jinak to do února nestihnu, jsem o půl kg lehčí. Nic moc to neznamená, ale nalilo mi to pozitivnost do těla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.