| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem se nastěhovali do bytu, bylo tam dost klíčů. Možná jsme používali klíč na záchodě, ostatní určitě ne. Když si starší dítě začalo stoupat, všechny klíče jsem vyndala a schovala. Před pár lety mě napadlo, že bych mohla najít a vrátit klíč na záchod, udělala jsem to, ale stejně se nikdo nezamyká, ono to teda taky jde blbě (asi se trochu hnula futra). V koupelně se nezamykáme a někdy si tam lezeme, i když je "obsazeno" - k umyvadlu se vejdou dvě osoby, pokud je někdo ve vaně, tak je přijatelné, aby si další čistil zuby, dcera si se mnou v koupelně docela ráda povídá (třeba jsem ve vaně a ona si tvoří něco s pletí nebo opravdu jen stojí a mluvíme). Nestydíme se před sebou natolik, že by nebylo možné vlézt někam, kde je druhý svlečený, tedy kromě záchodu - tam jsem naopak nebrala děti ani jako malé a dveře si zavírala, prostě věděly, že když jde maminka na záchod, zase za chvíli se zase vrátí. My se s manželem moc nezavíráme ani v ložnici, je malá, takže kvůli kyslíku. Ale dětský pokoj je na úplně druhé straně bytu, i když byly děti malé, vždycky jsme slyšeli, pokud capaly směrem k nám a teď jako velké už necapají, na rozdíl od WC se nestává, že by nečekaně vstoupily. Já jim do pokoje často nosím věci (čisté oblečení, různé předměty, co "zapomněly" v jiných částech bytu), pokud mají zavřeno (málokdy), snažím se klepat, ale dost často mě se sluchátky na uších nikdo neslyší :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.