| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak než u nás zazvoní sociálka ať má materiál.
Nikdo neřekl, že nenechame děvčata ani v klidu vy...t a neustále jim lezeme má WC i když jim to vadí. Naopak jsem napsala že to máme posunuté a asi ke zděšení zde si normálně kdokoliv dojde čistit zuby když jsem ve vaně nebo si vzít něco z koupelny nebo já vyndat tu pračku. Nikomu to nevadí. Pokud má chvilku nebo situaci kdy ano řekne si, klidně i předem a je to vždy respektováno. Žádné napomínání ve smyslu že je neubyde neproběhlo, schválně si tam nikdo neleze, jen když je situace. My s děvčaty si v koupelně často povídáme. Nějak nevím proč by dceři vadil vstup do koupelny když z ní sama nahá vyleze, vezme si cosi z kuchyně a až pak odchází do pokoje. Normálně doma nazí nechodíme, i když i takové rodiny znám.
My s mužem to tedy máme posunuté hodně a on mi do koupelny chodí, okukovat a ráda ho i požádám ať mi umyje záda. Ani vyměšovat se před ním nestydím.
Příklad s dovolenou není totéž co doma, ale holt si holka fenuje vlasy zatímco je otec ve sprchaci, kde se i utře a v ručníku se odchází oblékat. Nijak se neobnazuje a ani dcery se nevyjádřily že by jim vadilo vzájemné vidění nahoty při oblékání či hygieně. Jim naopak ten příběh separace na dovolené přišel taky moc.
Jejich výtky se týkaly jejich pokojů s čímž jsem já měla problém a i tady tedy nikdo neřekl že by se děti mohly v pokoji zamykat. To ano, tam jsem se vyjádřila, že si nepřeju, aby se zamykaly. Mohou mít zavřené dveře, klepeme. To umíme.
Svoje děti nevedu tak, že nemohou mít věci jinak než já, naopak vždy smějí říct, že něco chtějí jinak.

Na to že jsem zase na Rodině jediná jejíž muž vysedává na záchodě ještě dlouho mimo potřebu si holt zvyknu 😉, dokonalá Rodina.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.