Přidat odpověď
Já tomu teda neříkám pokrok, ale rozežranost v duchu "protože chci". Sere mě, že o víkendu nemůžu mít na zahradě klid, protože řve jedna motorka za druhou. Vaději mi třeba i crosscy a čtyřkolky na kterých dementi jezdí po lesích a plaší zvěř v jejich domově. Vaději mi lidi se psama, protože 90% jsou jich kreténi, kteří svého psa nezvládaj a neovládaj. A ti frustrovaní psi celý dny řvou nebo se vrhaji na lidi s vychovanýma psama. Vadí mi čím dál víc debilů v autech. Vadí mi davy pseudovodáků na řekách, kteří se tam jedou hlavně pobavit, rozuměj ožrat. Vadí mi kreténi na koloběžkách jezdící po chodnících.
Tohle není žádný pokrok. Tohle je zpovykanost a kreténství, egoismus a bezohlednost. A bohužel i ve Stezce Českem vidím velký potenciál. Asi jako při covidu, když se všichni bezmozci vrhli do přírody.
Že jsem negativní a zapšklá. No možná jo, ale určitě v tom nejsem sama. Protože objektivně se o všech těchto negativních jevech a dopadech mluví a řeší. Např.zrušení sdílených elektrokoloběžek ve městech, což se zprvu jistě také jevilo jako báječný nápad.
Předchozí