| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vždy jsem měla za to, že jsme dceru maximálně podporovali, věnovali ji čas, pozornost i peníze. Chodila na dobrou střední školu, jezdila na jazykové pobyty v zahraničí, věnovala se umělecké činnosti. Jako vysokou si vybrala lehčí školu, protože nechtěla být ve stresu. Teď je jí 30 let, má málo placenou práci, dlouho bydlela u nás a když se odstěhovala, nic neušetří, protože všechno spolkne nájem. Měla pár krátkodobých vztahů, které vyšuměly a o další nemá zájem.

Manžel přišel s myšlenkou, že dceři koupíme byt, protože si na svůj nikdy nevydělá. Nejsme ale milionáři, musíme si na něj vzít hypotéku. Já jsem z toho frustrována. Přála bych jí, aby si našla fajn kluka a založila rodinu, i to bydlení se ve dvou lépe řeší. Nebo ať tedy buduje kariéru, cestuje, a žije si vlastním single životem. Ale ať už se o sebe stará sama. Pořád si říkám, co jsme jako rodiče udělali špatně, že nemá žádnou motivaci ani se posunout v práci, ani navazovat smysluplné vztahy. Je tady někdo, kdo zažil něco podobného? A koupili byste jí ten byt?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.