| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono tu realitu zkreslenou mají hodně ti mladí, třeba i moje dcera si myslí, že za socíku dostal byt každý, přitom se jim těžko vysvětluje, že to tak nebylo, že byly dlouhé pořadníky, bydlelo se v bytě u rodičů. Když jsem se já narodila, bydleli jsme v obýváku u babičky, po čase dostal táta byt podnikový v paneláku na sídlišti, 2+1, nikdy jsme jako neměli vyloženě svůj pokoj, ložnice a dětský pokoj byl vlastně jeden pokoj přepažený stěnou, prostor jsme měli fakt malinký. Moje děti jsou zhýčkané každé vlastním pokojem, neměly ani společný pokoj, natož aby to byla zároveň ložnice rodičů za tenkou dřevěnou policovou stěnou.
Můj muž zase chodil s rodiči od mala pracovat na družstevním bytě, než ho postavili, bydleli u babičky v jedné místnosti. Kdo z mladých by byl ochotný dnes po škole denodenně (plus víkendy celé) makat na stavbě?

Mají to složité, určitě, ale ty nároky opravdu rostou. Dnes by chtěl mít byt každý už jako single, dřív si byt pořizoval spíš pár společně za cenu nějakého uskromnění a vynaložené práce. A dnes slýchávám od jejich generace, že my jsme to měli jednoduché a bydlení nám spadlo do klína, přitom nás už se to rozhodně netýkalo a hypotéku platíme ještě dnes.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.