| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zařadila bych se jak kdy :-)

v posledni dobe beru kazdou tezkost jako VÝZVU, jako motivaci, abych vystoupila ze sve komfortni zony a resila problemy, ktere jsem jeste nikdy neresila

a taky se snazim zazivat nove situace, napr jsem letos poprve byla ve volebni komisi a docela jsem si to uzila...nebo jsem jsem nedavno byla na nataceni poradu, na ktery jsem se divala pomerne skepticky, ale nebylo to spatne

ovsem ted v nove situaci, kdy je mi skoro 60 let a dite mam odrostle a partnera odcizeneho a v praci uz nikam neporostu (tedy ve smyslu kariery, jinak porad tvorim neco noveho a pokracuji v budovani stareho) hledam, jak zit a na co se upnout

napisu tady legracni historku, ktera se mi stala tento tyden...mam sefovou Anglicanku v Londyne a obcas mame call na Teamsech o tom, co je noveho atd, ale kazdy call je planovany na dva tydny dopredu....a tento ctvrtek napsala mail, ze chce mit "quick chat" jeste ten den....tak si rikam, ze mam bud nejaky prusvih nebo mne chteji vyhodit (obcas prijdou vlny vyhazovani), tak jsem s hruzou naplanovala call na Teamsech na ten den a ona rika, ze mi chce rict neco duleziteho, co nechtela psat mailem, tak si rikam, to je jasne, po 31 letech mne ted vyhodi....a ona mi rekla, ze sama konci, ze jde delat do mensi firmy....tak mi spadl kamen ze srdce a jeste jsme si pekne popovidaly....v euforii jsem ji pozvala do Prahy a muze bydlet u nas doma :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.