| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak hodnotí svůj život moje maminka, to nevím, ale z mého pohledu proplula na úplně neuvěřitelně štastné vlně.
Narodila se na sklonku války, hnusná padesátá léta vnímala jakožto dítě jen okrajově, mládí prožila v uvolněných šedesátých letech. Začátky rodinného života za normalizace nebyly úplně růžové, ale rodiče byli šťastné optimistické povahy, měli krásný vztah, tak si to dokázali v rámci možností užít. Po revoluci zažili vyloženě jízdu, nebylo jim ještě ani padesát, stihli si vynahradit práci, cestování, užili si s vnoučaty... Maminka pak odešla do předčasného důchodu a užívá si to už přes dvacet let. Sice ovdověla, to bylo bolestné, tatínek se těsně nedožil zlaté svatby, na kterou se těšili. Ale maminka to zvládla, stále vypadá fantasticky, je ve fantastické kondici, mezi 75 - 80 lety věku obletěla kus světa, je pyšná na vnoučata... Já doufám, že se bude radovat ještě i z pravnoučat, přijde mi to jako povedený život.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.