| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás doma se žádný hloubkový úklid nepořádal, mamka uklízela příležitostně, jak ji to vyšlo. Mamka neměla žádné serepetičky, suvenýrky, vše se dalo snadno uklidit. /rach a luxování byla moje a ségry práce odmalička. Sřídaly jsme se po týdnu.
Mamka hodně vařila, měli velké hospodářství. Ze zimy si spíš pamatuju, že se dralo peří na peřiny a deky, o které bohužel nikdo nestojí, vyklepával se mák a tak podobně.

Já mám zažito umýt okna v listopadu a v prosinci se snažím každý týden uklidit pár místností. V neděli jsem uklízala horní koupelnu a v pondělí jsem uklízela horní kuchyň, vytírala šuplíky, myla a leštěnkou napouštěla skříňky. Stejně mám večer čas, pustím si k tomu nějakou hudbu nebo film. Před chvilkou mi manžel pomohl sundat poslední dvě záclony, ostatních cca 15 je už vypraných. Prostě postupně, cukroví po večerech až poslední víkend před Vánoci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.