| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, tak dnešek jsme si vyloženě užily, snad je to už jaro... Ráno jsme byly s Ani koupit tatínkovi v lékárně vitaminy, vzali jsme to přes les pěkně až k metru a zpátky jsme jely autobusem. Je to docela štreka, sama jsem z toho byla uondaná, ale hezká cesta, přes les, kolem hřiště... Tak "jsme si to pěkně užily" jak řekla Aninka. Statečně ťapala, až jsem koukala, jenom pořád smlouvala, že půjdeme do "naší" lékárny, ta je hned za rohem od školky. Má to potvůrka "namakaný", už ty naše děti tak lehce neobelstíme, co?

Odpoledne si pak krásně hrála se sousedovic dětma, já se sousedkou jsme seděly na schodech u baráku, slunily si nohy a popíjely kafíčko... prostě idylka!

Zítra jdu na první část (jazykovou) toho konkursu na práci, tak mi prosíííím držte palce!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.