V Hradecké porodnici jsem rodila před 7 lety a dodnes na to vzpomínám s nechutí.V noci v půl jedný mi praskla voda tak jsme vyrazili do nem.Sestřička se s doktorem vsázela jestli stihnu porodit do 6 hod do rána.Kdyby jo tak by trhli rekord.O klystýru nemluvě,po odolení jsem si připadala jako oškubané kuře a ještě ke všemu jsem se nemohla hnout z postele.Bylo mi řečeno,že s prasklou vodou nemůžu vůbec nic.Tak jsem se kroutila na posteli až do 9:30 kdy se nám narodila dcera.Druhé děťátko jsem rodila v Novém Městě na Moravě a nemůžu si na nic ztěžovat.dokonce i s prasklou vodou jsem si vesele mohla zaskákat na balónu,dojít si do sprchy atd.I přístup sestřiček na oddělení šestinedělek byl o 100% lepší než v HK.Tím nechci nikoho odrazovat je to jen přeci 7 let a přístup se mohl změnit,tak ať nejsme jen kusy!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.