S manželem se snažíme rok o mimčo. Po dlouhém skoumání a vyšetření nás obou, přišli na to, že je probém ve mě. Mám syndrom polycystických ovárii. Teď konečně po roce si myslím, že jsem těhotná. Dělala jsem si 3 testy. První v pondělí ráno - pozitivní, druhý odpoleden - pozitivní, třetí dnes ráno - pozitivní. Pak jsem zašla na ultrazvku a tam mi pan doktor řekl, že to ještě není vidět, že vidí jen zvětšenou sliznici, ale že mám počkat 14 dní a přijít znovu, že pak už bude něco vidět. Testy jsou přej v předstihu o 14 dní před ultrazvukem. No a tak už prostě žiju v domnění, že jsem opravdu těhotná, dokonce už to i všem vykládám, teda né že je to na 100%, ale jen na 99%. Jsem hrozná, já vím, ale mám z toho tak šílenou radost a nedokážu si nechat nic pro sebe. No tak snad mě můj drobeček nezradí, teda pokud to opravdu tak je, a za 14 dní budu moct říct, že jsem opravdu těhotná!! S manželem už totiž nepřemýšlíme, že by to mohl být planý poplach, už prostě plánujeme, co bude dál, co dovolená a tak. Jsme prostě šťastní.
Předchozí