Bohunickou porodnici jsem si vybrala z okolnich porodnic podle informaci z internetu, nikdo v mem okoli nemel osobni zkusenosti. Dcerka se nam narodila loni v zari, manzel byl se mnou u porodu. Musim rici, ze personal na porodnim sale byl skvely, vybaveni salu a pristup lekaru a sester se nam moc libil.
Daleko horsi to bylo s poporodni peci o nasi holcicku a samozrejme i dalsi deti. Lekarka mi po porodu odmitla poskytnout informace o stavu me holcicky. Dalsi den jsem dostala holcicku na pokoj, kde se mnou byla dalsi maminka. Sestry nas po cele dny zbytecne vyrusovaly v asi pulhodinovych intervalech, jednou s vitaminy, jednou na odber krve, urcite by to pri trose snahy slo udelat najednou. Zazila jsem i to, ze moji spolumamince vzala sestra kvuli odberu krve dite pri kojeni, s poznamkou "Ty bys jeste zral, vid!". Take si mi nelibilo, ze na pokoj neustale prichazeli podomni obchodnici, kteri nevahali vyrusovat i pri jidle.
Myslim, ze Bohunicka porodnice by mela prehodnotit svoje oznaceni jako baby friendly hospital.
Vsechny moje vyhrady jsem uz popsala v dotazniku, ktery jsem vyplnovala pri odchodu z porodnice, takze doufam, ze se to za tech sest mesicu aspon trochu zlepsilo. Presto bych tam uz podruhe nesla.
Předchozí