Vážení, můj syn Jakub umí daleko víc. A co mám dělat. Víte že Albert Einstein začal mluvit až v osmi letech? Naopak Pablo Picasso maloval už v jednom roce a W. A. Mozart hrál na piano ve třech. Myslíte si, že Einstein byl zaostalé nebo snad debilní dítě? Každý člověk je originál a je jiný než ostatní! Díky bohu za to. Jinak se mi tento server líbí a rád si zde občas přečtu něco zajímavého. Mějte se Honza
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.