| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Milosrdných bratří

Milá anouk.

priznavam, muj prispevek byl asi trosku tvrdy,za ten blesk se omlouvam, ale ten jeji prispevek mne pekne vytocil, i ja jsem ale psala " v mirne rozcilenem" stavu.
Ja jsem netvrdila, ze ta hraz se hojila spatne pro zlou hygienu. Ja jenom tvrdim, ze pokud by slo o spatne sesiti rany, tak se rana rozpadne za 1-2tydny, to vam rekne kazdy i v cervenem krizi:o)), proste to nesroste.tak to najaky ambul.gynekolog v ambulanci a bez narkozy nezmeni, a na tom trvam. Podle Vasi reakce, jak hodne maminek znate, soudim, ze jste asi jedna z tech militantnich porodnich bab,nebo nejaky potrhly psycholog? co jsou proti nastrihu.
Pri sesiti se asi muze sesit i konecnik, stejne tak jak muze nekdo i zemrit, nebo vykrvacet a podobne. To je zivot a priroda
. U nekoho porod trva dele, u nekoho kratsi dobu, to nejsou zavody, jestli
5-8 nebo 17 hodin,neni to jedno? Proc to u Vas trvalo dele.??Na konci porodu bylo zdrave dite?? Asi ano, nebo se mylim, to znamemna ze v porodnici, kde jste rodila odvedli dobrou praci.Opravte mne, jesteli nemam pravdu?. jste lekarka, kdyz chcete mluvit o porodnictvi, ja nejsem, a ani se nechystam to studovat. Podle Vaseho prispevku vy asi taky ne?!? Mne zarazi jedna vec, mam jednoho znameho, je totiz porodnik, ten tvrdi, ze kdyz jde pacient na operaci se srdcem, zaludkem nebo jinou operaci, vybere si nemocnici a neradi lekari jak to ma udelat, co ma sesit, kdy jaky lek ma podat a podobne, proste to necha na odbornicich.Prolto jsou skoly, atestace a leta studia,
V poronici to neplati, kazdy je chytry, staci si neco nastudovat na netu, nebo koupit knizku a pak jiz radit a radit a radit.A tvarit se ze tomu nekdo rozumi. Jen lituji, ze jeste nezrusili obor gynekologie a porodnictvi, vzyt to neni potreba, skoda penez. Stacilo by vzdy matce koupit knizku a at si za 9 mesicu nastuduje co ma, vzdyt to je jen "porod". a je mi jedno, jestli my nekdo tvrdi, v jake poloze jsou kontrakce lepsi, ci mensi.
Chtela bych se zeptat, jak reagoval Vas primar po 16 mesicich, a co jste psala?
Nevim jak vy,ale ja pokud jsem nespokojena, nebo se mi neco neliby resim hned,pokud mam pravdu tak se neboji, co se stane,nepusti mne z nemocnice domu? nebo co? a neresila bych to ne po 5 ci 16 mesicich, to neni odvaha, to je blbost,??!!A vymlouvat se na psychiku a podobne, to je jen ubohost a neschopnost,
diky , jsem zena, a taky jsem rodila. hulvatstvim bych nazvala pomluvy, na ktere se clovek nedokaze branit- to za dlouhy cas -Za 5 nebo 16 mesicu to asi pujde tezko. Nebo o to jde a je to asi umysl??
taky se tesim na prispevek a odpoved.
hezky den

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.