Nechtěla jsem, ale opět musím reagovat na Váš příspěvek, Pražačko. Vy jste prostě zaujatá! Váš text, co jste napsala jsem četla ( kvůli chybám nejednou, abych ho pochopila! ), ale stejně pořád nerozumím, co se Vám osobně na Bulovce přihodilo, napsala jste: mám s ní i své zkušenosti..., s oddělením gynekologicko-porodnickým? Nemůžete přece odsuzovat lékaře, s kterým nemáte osobní zkušenost! To, že Vám na Bulovce zemřeli tři členové rodiny, nemá přeci s panem dr. Záhumenským nic společného.
A k prostřeí nemocnice, je to státní nemocnice, pokud chcete prostředí jiné, máte možnost volby, ale musíte si to zaplatit.
Nevím, kde jste rodila Vaši dceru, předpokládám ale, že porod proběhl bez komplikací, bez bolestí a rychle, že jste zkrátka až byla překvapená, jak jste to zvládla, že sestry skákaly jak Vy jste pískala apod., jinak totiž by na těchto stránkách byly další řádky psané Vaším jazykem o tom, jak strašná je nemocnice "XY", že nikdy více tam na svět nový život nepřivedete, že doktor "XY" byl strašnej, že prostředí bylo strašný, že je ta nemocnice Vaše NOVÁ noční můra...
Se ztrátou milovaného člověka je těžké se vyrovnat, ale nejde přeci zatracovat celou nemocnici, lékaře, sestry, které s Vašimi blízkými nikdy do kontaktu nepřišli. Pokud někteří zdravotníci pochybili při vyšetřování u Vašich blízkých, řešte to právní cestou a nepište nesmyslé urážky a nestrašte budoucí maminky!
Jak už jsem jednou napsala: Komplikace můžou nastat v kterékoliv nemocnici! Nejen v nemocnici Na Bulovce!!!
Mějte se všichni krásně a ať jste zdraví, Vy a hlavně Vaše děti, tedy naše děti, naše budoucnost...
Předchozí