Ahoj holky,tak se hlásím vše po porodu v Podolí.Jsem to já,které je 37 let,mám doma 17-ti letého syna a 12.4.2001 se mi narodila v této porodnici dcera.Psala jsem sem příspěvek,jak se bojím porodu atd.Uběhlo pár dní a jsem po porodu a ráda se s Vámi podělím o pár zážitku.
Porod sám byl jedním slovem humus.Pochopitelně to bolí,ale byla jsem s manželem a jeho přítomnost byla pro mě pomocí.Kdo mě ale maximálně pomohl,byla por.as. Břízová, které patří muj dík.Jsou tam bezvadné sestry.Stíhají jeden porod za druhým, s usměvem a pochopením pro veliké bolesti.dají klysma,oholí,a to bez debaty.Mě to nevadí,debaty o holení a klysmatu jsou dle mě nepodstatné.
Po porodu jsem měla štěstí na nadstandartní pokoj,kde přístup sester je maximálně příkladný.
Krátce řečeno,Podolí splní očekávání,pokud nechcete diskutovat s lékaři.sestry jsou prima. Strava není žádná bomba,ale dá se to přežít.Jsem ráda,že to mám za sebou,mám krásnou a hodnou dcerku,jsem pyšná,že jsem to přetrpěla.Všem maminám držím palce a posílám jim pozdrav.....
Předchozí