V českobudějovické porodnici jsem rodila 7.1.2005. Zhruba 2 měsíce před tím jsem byla hospitalizována na odd. rizik. těhotenství. Zdejší sestřičky byly opravdu úžasné a hlavně díky nim se to dalo vydržet. Lékaři byli taky fajn. Porod byl vyvolávaný a dost jsem si zkusila, ale jak porodní asistentky, tak porodník byli profesionální, chovali se výborně a hodně mi pomáhali. (NEOCENITELNÁ JE PŘÍTOMNOST OTCE U PORODU!!!) Ženské sestry na novoroz. oddělení byly celkem příjemné. Co ale bylo OTŘESNÉ!, byly DĚTSKÉ SESTRY - jejich přístup a chování je myslím to, co dělá této porodnici špatné jméno. Měla jsem NADSTANDARDNÍ POKOJ a vřele to všem mohu DOPORUČIT. HODNĚ SÍLY K PORODU!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.