Omlouvám se za předchozí příspěvek, pozdě jsem pochopila rozdíl mezi touto diskusí a dotazy do poradny... Paní Jano i Vy ostatní s dětmi narozenými kolem srpna 1999, kteří máte zájem vyměňovat si zkušenosti e-mailem, ozvěte se mi na vocilka@volny.cz.
Když už píšu do diskuse o spinkání, u nás je to přesně naopak. Do 3 měsíců syn spával úžasně, budil se maximálně 2x za noc, nikdy se nevzbudil před půlnocí (kolem 2 týdnů spával dokonce celou noc - jedl večer v 19 hodin a ráno jsem ho budila celá nervózní před 7). Od 3 měsíců je ale noční klid ten tam, před půlnocí se začal budit pravidelně, kolem 6 měsíců se budil i každou hodinu a půl, večer nechtěl usínat v postýlce a už vůbec ne sám. Po takové noci byl většinou tak přejezený, že přes den jedl minimálně - hlad dostal až k poledni a potom pozdě odpoledne. Zpočátku nervy drásající ale účinnou metodou zde již popsanou - "nechat ho uřvat" - se nám zatím podařilo docílit klidného usínání večer. V noci se budí stále, i když už ne až tak často, ale k tomu určitě přispěla i kašička, kterou večer dostává. Na to hodné miminko, co jsme měli ty první 3 měsíce, obdivně vzpomínáme a těšíme se, že jednou...
Předchozí