Míšo, na požádání Ti vyhoví- mně dali epidurální analgezii. Nesmí to být na posl. chvíli. Měla jsem příšerné bolesti páteře při kontrakcích. Bolest je pak trochu utlumená. Ovšem potom mě z toho několik dní bolela hlava a nemohla jsem spát. Otázkou také je, zda to nemá vliv i na dítě. Znovu bych do toho asi nešla. Radši to vydržím. Napiš si porodní plán a uveď tam své požadavky. Je tam skvělý personál a budou se snažit Ti vyhovět. Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.