| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Milosrdných bratří

Milá podepsaná, teď již Anouk I
děkuji za Vaši odpověď, Vaše reakce není překvapivá.Jsem rada, ze jste mne nesklamala, ale ocenuji, ze jste se nesnizila k vulgarizmum, vzdyt o nic nejde, pokud dokazeme diskutovat.
rada srovnam i Vase prispevky. Podle toho jak dle vas umite cist a mate k dispozici "odbornou literaturu" ze ktere jste se vsechno dozvedela a jste v kontaktu s nekolika nastrizenymi zenymi, a s jednou, ktere dokonce presili i konecnik, tak soudim, ze skutecne je potreba zdrusit gynekology a porodniky, je to banda zbytecnych lekaru, ktere nejsou potreba?To jsem vyrozumela z Vaseho prispevku, protoze jsou zamrzli a na skole se stejne nic nenaucili!!

ten porodnik, jak jste se ho "dotkla"/vy ho bohuzel nedokazete ani urazit/pracuje 11 let, po skonceni VS, 4 roky pracoval na univerzit.klinice v Nizozemi, a 1 rok v USA, ale dle Vas je stejne !zmrzlej", bohuzel Nobelovou cenu jeste nema.
Zarazi mne jen jedna skutecnost,pisete-Syn je díky Bohu zdráv a pan primář při porodu skutečně odvedl vynikající práci.
Proc kdyz neverite porodnikum, jste byla tak vystrasena, ze vas musel rodit sam primar, obycejne si lidi mysli ze primar je nejlepsi, proto je primarem,na jedne strane - vzdyt staci jen umet cist a mit odbornou litereturu a na druhe strane jdete rovnou za primarem odd.??

Tomu se rika schizofrenie!!! proc jste tedy nerodila doma, je to docela moderni, bez tech hnusnych porodniku a bandy tupych zamrzlych gynekologu a porodnich asistentek????!

A jeste k tomu Vasemu porodu. zejmena k tomu Vasemu "podekovani a psani" po 16 mesicich,pisete-Můj dopis jemu byl znovu poděkováním jemu a současně upozorněním na zcela nevhodné chování konkrétní PA po porodu.
Co myslite, jaky to melo efekt? predpokladam, ze Vas dopis skoncil jako vtip a zpestreni ranni vizity, pan.prim. si vas pri poctu pacientek stejne jiz nepamatuje a por.asistentka, po 16 mesicich!! jiz ani nevi ktera jste to vlastne byla, UDELALA jste vlastne ze sebe jenom SASKA., nebo myslite ze ne??

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.