prosim o radu,nebyla nektera z vas v tunisku?nasla jsem si na netu pekny zajezd,letecky za dobry penize,vse me nadchlo,pak jsem cetla nejaka clanky na netu a hned jsem narazila na nazory ze tam ma kazdy hned prujem a deti by tam nemely jezdit do 5 let a maji tam hned teplotu,uplne me to srazolo,nikde jsme s manzou nebyli 5 let a ted si chteli udelat hezkou dovolenou,ted mame 18mes chlapecka a pak teda nevim co delat,jestli je na tom neco pravdy nebo vybirat jine zajezdy a hlavne kam?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.