:o))))
Děkuji za „něco pro pobavení k dopolední kávě“.
Jen si Vás milá Ankouch II,
dovolím opět upozornit na nesrovnalosti ve Vašich logických závěrech a obávám se, že budu muset naši velice poučnou a smysluplnou debatu z mé strany považovat za uzavřenou.
Jediné co tu stále dokola omílám je, že jste napsala hromadu nesmyslů. A na tom trvám!!!
Pokud nejste schopna věcně reagovat na má konkrétní tvrzení a třeba i podpořit „své pravdy“ nějakým důkazem či odkazem, bylo by další „pseudodiskutování“ s Vámi již jen ztrátou času.
Ten porodník „jak jsem se ho dotkla“ jak vidno, nemůže být v žádném případě autorem Vašich původních blábolů (nutnost protrhnout vak blan uměle, poloha u porodu nema vliv na "prodlouzeni kontrakci“). Takže mi není dost dobře jasné, čím jsem se ho to vlastně měla „dotknout“.
Nechápu jak jste přišla na to, že jsem při svém porodu „šla rovnou za primářem“!? Nic takového jsem neudělala, prostě měl ten službu a přivolala ho PA, nikoliv já.
Pokud z mých příspěvků „soudíte, že skutecne je potreba zdrusit gynekology a porodniky, je to banda zbytecnych lekaru, ktere nejsou potreba“, našla jste mezi řádky (v nich nic takového nezaznělo) něco co tam není.
Jaký efekt můj dopis na porodnici měl a zda jsem ze sebe jeho napsáním udělala šaška skutečně neřeším a je mi to dost jedno. Udělala jsem to co jsem považovala za správné, uzavřela jsem tuhle kapitolu a tím to pro mne (protentokrát) skončilo.
PS. K vulgarizmům se skutečně nesnížím. Necítím potřebu.
To mne trochu podceňujete a sama sebe příliš přeceňujete.
Předchozí