Přidat odpověď
Jen se klidně zeptej,mě to nevadí,protože jsem taky zvědavec.
Terka je ted v druháku,a vůbec se ten půlrok neučila,seděla jen u PC a lezla mi na nervy...fuj to jsem hrozná matka,ale já v té době na ní měla opravdu vztek,že to vzdala.
Katka šla od 7let do školy,a myslím si,že jí nic neuteklo i když jsem si kvůli tomu hodně vyslechla od příbuzných.Jenže ona je červencová,takže by byla potom ve třídě možná i nejmladší a ona byla na mě dost závislá,musela jsem s ní všude být,bylo to zapříčiněno i bývalým manželem,ona se ho bála a tím pádem se bála skoro každého.No ted už je ráda,když se mnou nikam nemusí,všude chodí sama,vše si vyřídí,hodně se změnila,naštěstí.Jen mi na ní trochu mrzí,že domů natahaná zvířata a pak se o ně moc nestará,takže z morčat dělá chrty a kdybych jim něco nedala já,tak dlouho nevydrží.Žába ta už skoro skrz vodu nevidí,pes by mohl klidně vybouchnout,ven s ním sice chodí,ale jen krátce...
Jak ty máš vlastně staré děti?Všechno jsou kluci že?Já když čekala Elišku,tak jsem doufala že to bude holčička,neuměla jsem si představit že by to byl chlapeček,nevěděla bych co si s ním mám povídat,jak si s ním hrát,jak ho přebalovat abych mu ho nějak neuskřípla :o)) no já vím,že jsem praštěná,ale to asi pracovaly hormony a zatemnovaly mi mozek,ted už se tomu taky směju :o))
Já pádím do pelechu,malá konečně usnula,měla ufnukané odpoledne,nevím co to s ní bylo,bývá v pohodě.
Tak ahojky
Předchozí