Přidat odpověď
Od narození jsem trpěla také atopickým ekzémem, dostávala jsem různé masti a krémy, ale vše bylo k ničemu, až v mých 19 letech nám náš známy velice pomohl, protože nám domluvil schůzku se svojí sestrou, která působí v Olomouci jako lékařka na alergologii, po mnoha vyšetřeních a odběrech krve mi zjistily, že mi od narození chybí v těle jedna velmi důležitá imunitní látka. P.doktorka mi po několik týdnu tuto látku podávala ve formě injekcí a posléze jsem dostávala i drahé léky, které jsem musela užívat nepřetržitě, i dodnes užívám pravidně léky, ale jejich počet se snížil už jenom na 2 tablety denně.
Nenechte se odbýt pouze mastmi a krémy, ale snažte se, aby lékaři udělali Vaší dceři dostatečné vyšetření a různé odběry, které dělali mně na imunologické klinice,
od mého narození až do 19 let nebyl nikdo schopný zjistit z čeho pramení atopický ekzém,ale teď je všechno v pořádku a veškeré svědění a vyrážky jsou naprosto pryč. nevzdávejte se a nenechte se lékaři odbýt, věřte, že problém je hlouběji, než jen na povrchu těla, na který lékaři předepisuji jenom masti.Mé léčení trvalo 4 roky.
Předchozí