Ahoj Helo,chci ti odpovědět co nejlépe,doufám že to bude srozumitelné.Já prodělala a následně byla přeléčena na toxo v únoru 02,dr.nám doporučila 1rok počkat se snažením.Byla jsem léčena dvojkombinací antibiotik,takže žádná sranda.A to jsem měla za sebou úmrtí našeho mimi 11/01.Takže moje touha po mimi byla obrovská.Nedela jsem na doporučení a vdubnu byla těhu,ale asi kvůli toxo jsme o mimi přišli.Toxo hubí rychle se dělící buňky.Pak jsme počkali 3měsíce,kontrolní testy byly ok KFR 1:64,atd.Teď čekáme v květnu mimčo,doufám že bude vše ok. Tobě přeji ať ti vše dobře dopadne a můžeš se začít snažit o mimčo.Radím,radši počkat a potom se těšit z krásného miminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.