| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Vážené a milé maminky na porodnici v podolí spomínám ráda i nerada nejen proto že se mi tam narodilo všech 5 dcer ale také proto že mi tam provedly záktok o kterém se mi nikdo nenamáhal cokoli říc natož vysvětlit oč jde.Vzhledem ktomu že mi bylo 21 letb a o podvázání vaječníků jsem měla zato že je tro jen určitá blokáda na nějakou dobu abych nemohla mít děti také mi to tak bylo vysvětleno a tak jsem podepsala těsně před porodem souhlas. nikdo mi neřek že třeba za pár let to budu chtít sundat a jaké bylo mé překvapení když mi řekly že to je napořát samozřejmě až po výkonu toho co bych nikdy nechtěla.nikdo nevý co bude za pár let.A tet jsem u toho chtěla jsem umělé opolodnění ale pojištovna mi to nezaplatí právě proto že mám tu sterlisaci a já na to nemám těch 70tis kč takže podolí mi vlastně vzalo šanci na další děti a na štastný život připadám si méně cená druh mě opustil nemůžu mu dát dítě které tolik chcem takže varování na záver nenechte se zmást chybným vysvětlení může vám to vzí chut žít.Jarka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.