| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

V Krčské porodnici jsem rodila před šesti týdny. Narodila se nám krásná ,zdravá holčička Michalka.
Nikdy bych neřekla, že budu na porod ráda vzpomínat ale je to tak.
Nebudu psát, že to byla procházka růžovým sadem bez bolesti ...nebyla!!!!!!!
Ale díky příjemnému prostředí porodního sálu a laskavému přístupu personálu a velke podpory manžela bylo vše jednodušší.

Po porodu jsem byla na oddělení s individuálním režimem , kde se mnou mohl být manžel takřka celý den.
Sestřičky byly moc milé a vstřícné.
Dětské sestřičky mi moc pomohly při počátečních problémech s přikládáním malé k prsu a nakonec jsme to vše krásně zvládly :-)
Domů si nás šťastný táta odvezl po čtyřech dnech.

Ráda bych proto poděkovala PA Helence Králové a MUDr.Jakubovi Tůmovi, kteří pomáhali Michalce na svět!!!!
A také kolektivu sestřiček na oddělení!!!!

V neposlední řadě chci poděkovat manželovi, který mi byl velkou oporou a bez něho by to bylo mnohem těžší!

S díky Pavlína Jelínková s dcerou Michalkou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.