Můj druhý porod jsem prožila právě v této porodnici v roce 2003, porodník MUDr. Ivo Antoš, nemohu si vzpomenout, že bych nebyla s něčím spokojená,sestřičky a pan doktor se o nás starali od začátku, až do konce porodu skvěle.Hned po narození jsem si mohla svojí holčičku pochovat a přiložit k prsu.Bylo to prostě fajn.
První dítě jsem rodila před 11 lety v J. Hradci, nedá se to vůbec srovnávat. Jestli se ještě rozhodneme mít miminko chtěla bych rodit opět v Pelhřimově. Všem nastávajícím maminkám přeji, aby jim byla dána taková péče jako nám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.