Ahoj, nechci se Podolí zastávat, i když já jsem tam rodila, byla jsem moc spokojená a proto je pro mě Podolí už napořád "moje porodnice". Jenom si myslim, ze treba to o te "problemove" pacientce vubec nebyla narazka na Vasi zenu - ja sama jsem tam zazila opravdu problemove maminky, ktere se odmitaly o sve miminko starat. S prikrmem naprosto souhlasim s Gabcou - kazde miminko po porodu zhubne a neni to duvod pro prikrm. Moje holcicka po porodu prikrm mela, ale na zaklade lekarske indikace - byla velmi dehydrovana (mela jsem silne zkalenou plodovou vodu) a mela proto znacne lekarske potize. Prikrmovali ji cajem a materským mlekem (jinych maminek) strikackou. Je mi lito, ze jste meli spatne zkusenosti, ja bych ale uz jinam rodit nesla - holt je to misto, na ktere mam jen dobre vzpominky (a to jsem tam jeste na rozikovem tehotenstvi prolezela 6 tydnu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.