Před osmi měsíci sem rodila ve Vinohradské nemocnici a nemůžu si na nic stěžovat. Po celou dobu těhotenství sem tam pravidelně chodila na prohlídky (ještě častěji než kamarádka, která byla tou dobou těhotná a měla jiného gynekologa, rodila v Podolí a nazvala to "továrnou na děti s neosobním přístupem"). Jelikož se syn narodil císařským řezem, absolvovala sem jak porodní sál, tak i JIP. Hned jak sem chtěla, malýho u sebe, sestřičky mi ho přinesly a když sem pak byla na normálním pokoji bylo vše jen na mě. Když sem si chtěla odpočinout nechaly si ho u sebe na boxe ( moc mi to pomohlo). Co se týká instruktáže kojení také jen samá pozitiva. Jakmile sem měla problém (jak fyzický, tak i psychický) hned byl někdo kdo ho se mnou řešil. Vřele tutu porodnici DOPORUČUJI. Při dalším miminku budu rodim určitě zase tam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.