Velmi bych chtěla poděkovat panu primáři Chudáčkovi, paní doktorce Hochmutové a celému oddělení gynelogie. Na tomto oddělení byla operována moje maminka - již starší roční narození. Prosfosionální přístup lékařů a sester, kteří si vždycky udělali čas, aby se mnou o mamince a jejím zdravotní stavu pohovořili, vysvětlili možné komplice. Pan primář ještě po propuštění maminky domů se mnou celý průběh operace znovu probral. Byla jsem opravdu potěšena a tento milý přístup u mne udělal dojem, že to s tím naším zdravotnictvím není tak špatné a ještě jednou bych všem moc ráda poděkovala a popřála hodně štěstí a pohody. Tento postoj lékařů na mne udělal nezapomenutelný dojem. Dříve maminka ležela na urologickém oddělení a tam mi lékaři odmítali sdělit matky zdravotní stav, prý, že s tím musí souhlasit, což u lidí nad 75 let nepovažuji za rozumné. O to více mne překvapil přístup lékařů na gynekologickém oddělění. Ještě jednou děkuji. Jitka Š
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.