V naší společnosti je zvykem, že (kromě nudistických pláží) nosíme zakrytá přirození, zadky a ženy prsa. PRostě je to takový společenský úzus. Rozhodně jsem proto, aby matka kojila, když potřebuje, ale myslím si, že by měla brát zřetel na tento úzus a například se trošku odvrátit od společnosti, je-li v nějaké, nebo mít částečně přehozenou plínku nebo blůzku. Ze začátku jsem kojila a dělala jsem to tak. Bylo by mi nepříjemné, kdyby na mě někdo civěl a proto jsem se snažila se chovat takto nenápadně. Přišlo mi to i jako ohleduplnost vůči ostatním. Nejsme zvyklí se dívat na nahá ženská prsa. Když já vidím ženu, jak kojí, nic to se mnou nedělá, protože nahých prsou jsem už viděla ....:-))) Ale muže nebo ženu, která nemá dítě, to může uvádět do rozpaků - ne ta činnost, ale to nahé prso. Ale já jsem dost konzervativní a myslím si, že určité činnosti prostě patří do soukromí - např. dlouhé líbání, konání potřeby, intimní hygiena apod. Všechno jsou to přirozené činnosti a přesto je dělám v naprostém soukromí nebo když to nejde, tak nějak tak, abych nebyla moc na očích.
Mimochodem, myslím si, že na veřejnosti (na ulici, v dopravních prostředcích apod.) by měli nosit prsa zakrytá i muži. Je mi hrozně nepříjemné, když v létě musím koukat nebo třeba v tramvaji stát vedle upocených chlupatých prsou a zad a to i kdyby měly standardní rozměry. :-)))
Předchozí