Milá Báro, také mám stejné zkušenosti se sexem při braní antikoncepčních tabletek (brala jsem je 4 roky). Neměla jsem chuť, nebyla jsem dostatečně vlhká a někdy to bolelo. Nejdříve jsem si myslela, že to je tím, že s partnerem spolu chodíme už delší dobu, ale teď jsem se vyvedla z omylu. Před 8 měsíci(po svatbě) jsem přestala brát antikoncepci a všechno se změnilo k dobrému. Mám chuť se milovat a všechno je v pořádku jak má být. I partner mi říkal že mě nepoznává. O dítě se zatím nesnažíme, jen si tak užíváme a všechno je fajn. Takže určitě bych ti radila podle mé zkušenosti vybrat jiný způsob ochrany než jsou antikoncepční prášky. Přeji hodně milování..... Zdraví Ivča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.