| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Po dlouhém rozhodování, jsem nakonec zvolila taky porodnici v Neratovicích.Při první seznamovací návštěvě byli moc milí a ochotní nám vše ukázat a odpovědět. Navíc se nám líbilo i prostředí, do kterého jsem se nakonec i těšila.
Všude na internetu jsem se doslýchala, jak je to tam super, jak tam přiloží dítě okamžitě nebo nejpozději do půl hodiny, jak pomáhají ochotně s kojením....
Nakonec jsem ale byla zklamaná.
Porodní asistentka byla zpočátku hodná a usměvavá, ale když zjistila, že porod bude muset být ukončen císařským řezem (po 18ti hodinách bolestí a pomalého se otvírání), najednou byla jako vyměněná.
Rozepisovat se o tom nebudu, ale v tu chvíli, kdy právě potřebujete podpořit, tak bych uvítala vlídnější chování...
Holčičku mi přiložili asi po dvou hodinách...
Problémy s kojením jsem měla, ale sestřičky jen chytly malou za krkem a snažili se jí nacpat prs do pusy.Docela nešetrně. Bylo mi z toho docela do breku. Když usínala, tak jí dloubaly docela silně do žeber...
Taky to bude možná tím, že jí hned první den po narození vrazili dudlík, aby měly klid.
Co už na mě ovšem bylo úplně moc, když nás pustili po čtyřech dnech domů, já jsem neměla zdaleka tolik mlíka, abych malou nakrmila, jizva po císaři mi docela hnisala....
Řekli mi, že to budu muset poznat, jestli má malá hlad. Že si mám koupit Nutrilon a že pokud bude křičet hlady, tak ji dokrmit. Jak ale pozná novopečená maminka, že její skoro stále plačící dítě křičí hlady???

No, abych to shrnula. Porodnice a i přístup sestřičk mě i mého manžela sklamal.
Chválím ochotné a milé paní, které roznáší jídlo a taky paní anestezioložky, které byly moc milé a usměvavé.
Taky musím říct, že nadstandartní pokoj byl super. Ale cena 1500.- se mi zdá trošku přemrštěná.
Jídlo normální - jako v nemocnici.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.