Paní Věro, ráda bych se vás zepatala na otázku, kterou mi nemá kdo zodpovědět. Asi 8 týdnů chodíme plavat do brněnského klubu Plaváček. Můj syn Daniel od počátku projevoval silný odpor k veškerým pomůckám, které mají dětem umožit volnější pohyb bez pevného přidržování mámou. Je pravda, že jsme kvůli nemoci museli na nějaký čas vynechat plavání. Nyní stačí, když vidí některou z pěnových hraček a už pláče. Mám pocit, že místo radosti z vody zažívá strach. Potápění není problém, jen když ho drží mé ruce. Máme zkoušet dál a trápit ho? S každou další lekcí je takových her víc a víc a tak začínám uvažovat o tom, že se do dalšího kurzu již nepřihlásíme. Děkuji za odpověď
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.