| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

chtela jsem touto cestou velice podekovat budouci lekarce Petre Hrdlickove a budouci porodni asistentce bohuzel jmeno si nepamatuji, ktere mi 18.3.2005 pomahali pri mem prvnim porodu. jsem prekvapena, ze mezi nami jsou jeste takoveto divky, ktere maji cit pro budouci maminku. jsem vdecna za to ze jsem mela jejich peci. prala bych vsem budoucim maminkam ktere nemaji u porodu manzela, aby meli stesti jako ja. porod jsem mela spontanni, dceruska Marie se mi narodila po peti hodinach ve 2.20 rano. jinak jsem byla moc spokojena s peci o mne,vynikajici pece byla od detskych lekaru. pouze bych chtela upozornit na dve detske sestry, ktere se nechovali k maminkam tak jak by meli. nejsem typ maminky ktera zbytecne rusi pri praci, ale pokud jsem neco chtela vedet nebo jsem si nevedela rady, mela jsem pocit, ze je rusim a dali mi to najevo. nejsem jedina kdo mel z techto dvou sester takovy pocit.proto maminky pokud neco nevite ptejte se a nenechte si libit¨takove jednani. ne kazda hned zapadne do sve nove role a take se neciti hned fit. preji vam zdrava miminka a rychly porod. s pozdravem Lenka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.