Předporodní přípravu jsem absolvovala v Brandýském mateřském centru. Jeho zástupkyně mi porod v Brandýské porodnici nedoporučovali. Měla jsem však obrovskou důvěru v MUDr. Mikyskovou a tak jsem nedala na pomluvy a rozhodla jsem se porodit právě tam. Byla jsem nadšená. Personál byl velmi vstřícný a ochotný a atmosféra na porodním sále neopakovatelná, měla jsem pocit, že jsem jediná a vyjímečná. Dovolili mi si tuto chvíli vychutnat a za to jim patří můj velký DÍK.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.