Ahoj Jani, nezlob se, že jsem tu dlouho nebyla. Když tak mě můžeš klidně napsat na mail v záhlaví, aspoň budu vědět, že seš tu. Jinak, my celou zimu s dětma marodili. Malý chodí do školky až teď od května. Včera měli besídku k Svátku matek, tak se jim vyvedla, hezky secvičený. Sešly se i babičky, tak kluk byl rád. Jani, jinak bývám na diskusi Jsem nervní matka... tak klidně zajdi pokecat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.