Rodila jsem své druhé dítě v CAPu loni v říjnu. Měla jsem (kvůli změnám, které tam právě proběhly) trochu obavy, ale vše proběhlo dobře. Výhrady bych měla jen ke vstupní prohlídce, která neprobíhala zrovna příjemnou formou.Ale asistentka byla opravdu príma (taktní, vnímavá osoba). Šestinedělí bylo ovšem něco příšerného. Byla jsem opravdu ráda, že jsem v 5. patře na samostatném pokoji, protože tam dětské sestry tak často nezavítaly. Když jsem musela naopak já za nimi (koupání apod..), chovaly se jak dozorkyně. Naštěstí to bylo mé druhé dítě a věděla jsem (po svých zkušenostech s prvním dítětem), že kojit budu a že vše bude v pořádku, jinak bych se jim tam asi psychicky složila jak se mnou (ale dle mého pozorování i s ostatními) jednaly... ráchel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.