No, nevím jestli je možná taková náhoda že by autorka příspěvku narazila na to nejhorší z Vítkovické porodnice, ale to by musela být moc veliká náhoda.
Ad doktoři. Paní doktorka o které mluvíte je příjemně věcná a sympatická ale beru že se může někomu zdát neosobní. Pan primář není příliš hovorný to je pravda ale to podstatné mi vždycky vysvětlil a co jsem nevěděla na to jsem se zeptala od toho mám pusu ne?
Ad kojení. Měla jsem možnost to sledovat (tím že to s Madlou bylo tak složité mě stěhovali z pokoje na pokoj) u čtyř maminek včetně vlastní zkušenosti a vždycky se sestra která přinesla poprvé miminko maminky zeptala jestli je prvorodička a jestli potřebuje poradit s kojením. Poradila počkala jak to mamaince půjde a pak teprve odcházela. Uznávám že nebyly všechny stejně příjemné ale s ochotou poradit problém nebyl. I když jsem madlu z pobytu v poronici mohla kojit poze jeden den. Mohla jsem se účastnit krmení na novorozeneckém odd.a vždycky to probíhalo podle zásad BFH.
Ad postele. Jak náročné je lehnout si nebo se zvednout z nízké tvrdé podstele jsem měla možnost si vyzkoušet na novorozenecké JIP na Fifejdách. Nic moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.