Potřebujete: Zmrazené fazolové lusky, máslo, vejce, strouhanku, sůl nebo vegetu. Postup: Zmrazené fazolové lusky uvaříme v osolené vodě. Scedíme a promícháme se strouhankou, opraženou na másle. Dochutíme a do fazolek vlijeme vejce (na jeden sáček fazolek asi 3 vejce). V troubě zapečeme. Hotové podáváme se zeleninovým salátem. Dobrou chuť!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.