S dovolením se k Vám připojím. Mám velmi čerstvé zážitky z odběrů na hematologii (včera). Synovi je 8,5 roku, na jeho onemocnění se přišlo při předoperačním vyšetření na odstranění nosních mandlí - vyšla z toho prodloužená krvácivost. Bylo to v listopadu krátce po jeho 3 narozeninách na hematologii nás objednali na 2. ledna (zhubnou přes Vánoce se mi od té doby nepodařilo). Z vyšetření vyšly hraniční hodnoty FVIII, FIX a úplně špatný FXII a taky něco s W na začátku. Od té doby pravidelně jezdíme na kontroly. Synek žádné krvácivé projevy nemá (ale já se stejně bojím - lyžování, kolo, karate no zkrátka normální kluk). Já vlastně nevím proč tohle píšu, asi mne ten včerejšek zničil trošku víc než je zdrávo a představa tří týdnů než přijdou výsledky ...Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.