Kačko porod bude určitě v pohodě. Já rodila v Čáslavi před rokem. V těhotenství jsem chodila cvičit k paní Dibelkové, byli jsme na kurzu u paní Maternové. Při samotném porodu jsme měli mudr Provazníka. Porod byl silný zážitek a ráda na něj vzpomínám. Vše šlo rychle a bez komplikací. Po porodu jsme byly s Terezkou na 3-lůžkovém pokoji. Jak porodní asistentky tak dětské sestry byly super. Díky převážně jedné dětské sestřičce (bohužel nevím jméno) jsem se rozkojila. Měla jsem problém že Terezka byla maličkatá a já mám velké bradavky a malé se nechtěli vejít do pusinky. Nebyl problém tuto sestřičku i v noci zavolat aby mi přišla pomoci. Jediné co bych zkritizovala je strava :-( naprosto nevhodná pro kojící, občas studená...ale to stejně nebylo v té době vůbec důležité. Pokud něco potřebuješ neboj si říct nebo se zeptat myslím že ti určitě vyjdou vstříct. Pěkný zážitek z porodu a krásné zdravé miminko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.