Rodila jsem v hranicke porodnici na konci roku 2001. Hodně jsem slyšela, že je v Hranicích na porodním poznat rozdíl v přístupu sester a doktorů k maminkám, když tam nemají otce nebo když je otec přítomen. Sama to můžu potvrdit. Z počátku porodu tam můj muž nebyl - chování personálu nic moc. Dorazil můj téměř dvoumetrový otec dítěte, navíc celkem informovaný o tom, jak to vše bude probíhat, a ejhle, hned jsem zaregistrovala lepší přístup. I přesto však bylo sestrám jedno, že porodní stůl je na mně moc velký a že ho lze nadstavit dle velikosti rodičky. Tu musel manžel zasáhnout. "To se dá ale nadstavit podle ní". Odpovědí mu bylo pokrčení rameny. Tak to nadstavil on. Hned se mi rodilo líp :) Zkrátka: do Hranic jen s chlapem. Hodně zdaru. Marika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.