Ahoj, já rodila v Natalisu nedávno. Pro porodnici jsou určeny 3 pokoje, pro ně je jedna sprcha se záchodem. Musí se přes chodbu kde čekají budoucí maminy na natočení ozev, a chodí návštěvy. Pochodovat kolem nich v prokrvácené košili je vyloženě "fajn". Nadstandart spočívá v telefonu a rádiu na pokoji. V Plzni ve Vojenské Jsou vždy dva dvoulůžkové pokoje spojeny chodbičkou se sprchou a záchodem, takže maminy nemusí courat po chodbě mezi návštěvami. Na pokojích jsou televize, lednička, mnohem civilnější prostředí, skříňka s oblečením ( v Natalisu se musí o každé dupačky žádat sestru) a sestřičky chodí na zazvonění ( v Natalisu je nutno za sestrou dojít.
Je pravda, že porod byl docela v pohodě, ale malou mi po přiložení odnesli a dali mi jí až druhý den skoro v poledne a nakrmenou takže o podpoře kojení asi neslyšeli. O odsavačku a klobouček jsem musela opakovaně žádat. Hodně mamin co znám odchází z Natalisu s příkrmem. A jen tak mimochodem výběr ze dvou jídel platí pro gynekologickou část, v porodnici se nekoná. Není to tam až tak špatné, ale 2800Kč za porod jsou vyhozené peníze.
Předchozí