Přidat odpověď
Jani, promiň, chtěla jsem napsat, že Tomáškovi bude 5, to byl překlep. Samozřejmě, je stejně starý jako náš Zdeněček. Tak vidíš, jak jsem to popletla i s Michalkou.
Jsme kousíček ze Zlína, bydlíme v jedné malé vesničce v rodinným baráčku. Jinak za prací dojíždíme do města.
Jani, takže pomáhá rehabilitace Michalce? Budete ještě dlouho chodit?
Tomáška dáváš do školky? Náš Zdeněk začal pořádně teprve teď na jaře, a zatím se mu tam líbí, i když je trochu samotář. Ještě tam nemá pořádně kamarády. Dnes si vzal "dovolenou", je trochu nachlazený, tak ho přes víkend trochu poléčím. Jinak je u babičky (tchyně), moc se tam těšil. Babička je sama nemocná a tak se nemůže brát oba dva, to by nezvládla. Tak Alenka je zas u mojí mamky.
Jinak včera u nás byla strašná zima a déšť, dnes už svítí sluníčko, tak snad dětem ta pouť vyjde.
Jani, jednou jsme byli v Ostravě v Zoo a řeknu ti, byli jsme mile překvapeni. Moc pěkné.
Jinak my často někam jezdíme na výlety, posledně jsme byli v Budišově (asi 80 km za Brnem směrem na Prahu, kousek u Třebíče). Je tam zoologické muzeum zvířat - vycpané zvířata z celého světa, děti jsou tam vždycky jako u vytržení. Dokonce nás tam průvodkyně nechala samotné a my měli celý zámek pro sebe!
Co budete dělat o víkendu? Mě čeká náročný víkend, za prvý je ta pouť a za druhý u toho sfouknem manželovy narozeniny (kulatý). Takže se sejdou všechny babičky a tak, no znáš to. Takže budu makat na plný úvazek! Ani se mě dnes nechtělo do práce.
Všechno mě čeká až přijdu.
Tak se zase ozvi. Ahoj.
Předchozí