Byla jsem na Slovanech a byla jsem spokojená. Ležela jsem na odd.rizikového těhotenství a pak na šestinedělí.Personál byl super (občas tedy i někdo ne,ale nic strašného) . Porod u nás nebyl úplně bez obtíží, byl vyvoláván a po čtrnácti hodinách se rozhodlo o sekci. Celou dobu tam byl s semnou manžel a to neměl kurz a platil jen 500kč. U císaře nebyl ale i když jsem rodila v 23 hod mohl si pak jít nafotit naše dvojčata na odd miminek. Návštěvy bez potíží,a chválím sestry za podporu při kojení- byla jsem ráda že jsem mohla kojit obě naráz, když bylo málo mléka dostávaly holky příkrm ale jen ze stříkačky-žádné dudlíky. sice je porodnice stará a na pokojích je víc lidí, ale já byla ráda, že se můžu zeptat vícerodiček co a jak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.