| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Dobrý den všem maminkám...
Já jsem rodila v porodnici v Brně-Bohunicích 21.6.2002. Narodila se mi tam nádherná dcera. Celé těhotenství jsem navštěvovala předporodní kurzy v Agentuře Větrník u paní Blanky Čermákové, mohu je všem jen doporučit.Ale k té porodnici. Chtěla jsem sice rodit na nadstandardním pokoji, ale bohužel, nebyl volný. Byl volný jen jeden normální, tou dobou se rodilo jak o závod. Celá předporodní i porodní péče byla příkladná, moje porodní asistentka byla úžasná. Ale já bych si asi stěžovat nemohla ani jinde, byla jsem na por. sále se vším všudy jen 20 minut a moje holčička byla bez problémů na světě. Bez nástřihu, rodila jsem na por. vaku - také bez problémů. Protože bylo v porodnici plno, strávily jsme ještě s jednou maminkou tu první noc na "hekárně", ale vůbec nám to nevadilo, byly jsme plny dojmů z toho zážitku a chodily jsme pravidelně za svými miminky zkoušet je kojit. Druhý den nás "ubytovali" na norm. pokojích, nadstandardy pořád nebyly volné. Byla jsem na normálním pokoji ještě s jednou maminkou a s našimi drobečky.A nakonec jsem byla ráda, protože jsem měla společnost. Ale až budu rodit podruhé, raději bych už ten nadstandard měla, no uvidíme...A tady už opravdu záleželo na lidech. Některé sestry byly milé a snažily se se vším pomoci, uklidnit... JIné naopak. Jako prvorodička jsem byla nervózní a pořád jsem ještě 3. den po porodu neměla mléko a potřebovala jsem utěšit. A to udělala až starší ženská sestra, jiné byly nervózní.A nakonec všechno dobře dopadlo. Jak říkám, záleží na lidech. Ale jinak se o nás starali vzorně a na tuto porodnici nedám dopustit. Nyní se připravujeme na druhé miminko a já bych nikam jinam rodit nešla...Tak to je má zkušenost. Kdybyste se některá chtěla na něco konkrétního zeptat, stačí mi napsat na mail...Přeji všem štěstí a zdravá a krásná miminka!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.