V první třídě jsme byli tři leváci a nejdříve ze všech dětí(k všeobecné závisti)jsme směli používat propisovací pero - tzv. "číňana". Co se týká technických pomůcek pro leváky... jediné na co nedám dopustit,je ŠKRABKA NA BRAMBORY!!!I když pochopitelně umím použít i tu "praváckou". Nůžky, počítačovou myš apod. používám "pravou" variantu, zvykla jsem si a nevadí mi to. Rozčilují mě ale různé průpisové doklady v malých silných bločcích, které mají kolonku na podpis blízko hřbetní části bloku.Ty když podepisuji, může mě vzít čert.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.